Sesshin i Havredal Zendo d. 1 - 6 oktober 2023

Sesshin, at samle sindet/hjertet, er kernen i, essensen af, zen-praksis. Uden sådanne er der ingen zen. Vi har dog ændret traditionel zen sesshin på flere måder. Den nye 'stil' gør det lettere at være med, samtidig med at den tillader den 'gamle' intensitet. Den giver desuden mulighed for at bruge den støtte de fantastiske omgivelser ved Havredalhus giver.

Tilmeldingsfrist er d. 10. september. Retrætet er åbent for alle med en vis erfaring med meditation. Du bedes dog gennemlæse siden Vores praksis før du tilmelder dig.

Prisen for retrætet er kr. 4.850.* Udfyld denne ansøgning hvis det er første gang du deltager eller har nye informationer siden sidst. Hvis du tidligere har udfyldt et ansøgningsskema, så udfyld den korte ansøgning i stedet for. Din tilmelding gælder først når du har fået tilsagn og prisen på kr. 4.850 er indsat på samfundets konto: 8401 - 4255982 eller via mobilpay til 59874. For støttemedlemmer er kr. 4.150 fradragsberettiget iflg SKAT.

Personer, der måtte have svært med betaling, kan søge om betaling i rater eller rabat/stipendium.Yderligere donation til samfundet og/eller Mesteren er selvfølgelig meget værdsat.

Det indbetalte beløb går ikke til at betale vores lærer i forbindelse med den undervisning, han giver. Undervisningen er efter buddhistisk tradition, en gave, dana. Læreren betales af deltagernes donationer (dana), der overrækkes personligt ved afslutningen af retrætet. Disse donationer gives for at vores lærer har midler til livets ophold, ligesom fortidens vandrende munke. Hvad man giver er valgfrit og afhænger helt af ens individuelle økonomiske formåen, men hvis du er i tvivl foreslår vi 150 kr. per dag (kr. 750 i alt).

* Ved afmelding senest en uge før start vil du få refunderet beløbet minus kr. 750.